Okategoriserade

OBS! Endast Take-Away Beställningar fr.o.m 25/3!

clem-onojeghuo-P7-_EB3gQuA-unsplash

Kära kunder,

 

Med anledning av nya utfärdad föreskrifter från Folkhälsomyndigheten kommer vi att endast ha Take-Away beställningar. Det betyder att ni som kunder inte kommer kunna äta på plats. Denna ändring gäller från och med onsdagen den 25:e mars 2020 och gäller tills vidare.

 

Vad vi gör: 

Vi fortsätter att kontinuerligt rengöra ytor såsom handtag, redskap, bord, stolar m.m. för att säkerställa en hygienisk och trygg restaurangmiljö. Vi förlänger beställningstider till upp mot 30 min för att göra klar sushin eller pokébowlen när du kommer och hämtar din beställning. På så sätt stanna du i lokalen i så kort tid så möjligt.

 

Vad du kan göra: 

Ring och beställ gärna din sushi eller pokébowl i förväg via telefon. På så sätt kan du planera din hämtning av maten. När du är på plats, vänligen sprid ut i lokalen och håll ditt avstånd mot personalen och andra väntande kunder.

 

Tack för din förståelse och ditt samarbete!

 

Mvh

Liu’s Kök

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s